måndag 2 april 2018

ÖSK närmast segern

Så var då premiären undanstökad, och ÖSK undkom förlust. Men sanningen att säga så var de närmast vinst mot GIF Sundsvall borta. Inför denna säsong har tränare Axel Kjäll valt att sätta defensiven. Efter svängdörrar i försvaret förra året är tanken nu att det ska vara svårt att näta mot ÖSK.

Detta har vi även sett i tränings- och cupmatcherna, där det endast är IFK Norrköping som gjort mer än ett mål på Svartvitt. Vi får vänja oss vid målsnåla matcher och hoppas på att det ändå kan bli ett framåt.

Så blev det också för ÖSK i den andra halvleken, men bollen hade precis gått över kortlinjen för Daniel Björnquist innan han skickade in inlägget till Amin som satte bollen i nätmaskorna.

Viktor Sköld, Kennedy Agboananike och Nahir Besara hade också goda chanser att spräcka nollan, men matchen slutade alltså mållös. Därmed får man anse insatsen som helt godkänd, eftersom ÖSK brukar ha det väldans svårt mot Giffarna. Och vi slapp skriva att "släkten är värst" eftersom Maic Sema inte lyckades näta för hemmalaget.

Nu är det bara att ladda om till hemmapremiären mot  IFK Norrköping på lördag. Och ett råd till ÖSK-försvaret: Se upp med Kalle Holmberg! En uppmaning som egentligen är överflödig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar