måndag 8 maj 2017

Nu går inget ÖSK:s väg

Uppladdningen innan ÖSK:s match mot Djurgården på söndagen blev inte optimal, kan man lugnt säga. Efter den hårda domen mot Kennedy Agbonananikes avstängning på fyra matcher fick man aldrig möjlighet till någon överklagan och att få med honom i matchen.

Ett ytterst märkligt förfarande som har visats upp och man kan förstå ÖSK:s tränare Alexander Axéns frustration och ilska. Man tycker att disciplinnämnden borde granska MFF:s Marcus Rosenbergs alla förseelser, då skulle han bli avstängd för resten av säsongen.

Djurgårdens Magnus Eriksson armbåge på Sebastian Ring i slutet av första halvlek var inte heller snygg, även om det inte går att jämföra. Men där skulle det ha varit ÖSK-frispark i stället för Djurgårdens andra mål.

Överhuvudtaget var en tvåmålsledning på tok för mycket för Djurgården i paus, en rimlig ställning skulle istället ha varit 1-1. För Nordin Gerzics frispark i den 32 minuten ska inte kunna gå att plocka. Det finns bara en med Andreas Isakssons längd som kan mota ett sådant skott. Årets räddning alla kategorier.

Nej, inget gick ÖSK:s väg under denna söndag. Och oflytet skulle fortsätta med ytterligare två mål i den andra halvleken.

Nu är det bara att bryta ihop och komma igen.