lördag 7 september 2013

Grabbarna från väst greja´segern

Johan Elmander och Anders Svensson får vi tacka för den hyperviktiga segern borta mot Irland. Nu har Sverige ena benet i Brasilien, är man frestad att säga. Men förstås så återstår det mycket. Först mot Kazakstan på tisdag, som egentligen ska vara en mumsbit för svenskarna, men vi har bortamatchen mot Färöarna i ganska färskt minne.

Tre poäng mot Kazakstan räcker, för målskyttet behöver inte överdrivas. Sedan kommer matchen med stort M den 11 oktober, med Österrike hemma. Vinst där också så törs vi nog säga att Sverige hör till de tvåorna som får kvala. Vad det blir för kvalmotstånd där står skrivet i stjärnorna. Vi får väl hoppas att det inte blir typ Frankrike eller liknande.

Förresten, igår var jag aldrig orolig mot slutet. Hade tippat 1 - 2 från början och bara väntade på Sveriges vändning, som också kom. På sportbaren där vi satt hade en tjuga satsat på ett internt tips och jag kunde alltså inkassera en slant efteråt. Även om några försökte slingra sig med att säga att de inte hade några kontanter, så var det bara att gå och fixa det. Med andra ord en helkväll, med ett gott slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar