måndag 17 oktober 2011

ÖSK verkar längta till cupen

Nu känns det som om allsvenskan kan få ta slut. Det har varit en tradig säsong, allt sedan det började gå utför för ÖSK. Det verkar som om spelarna själva också väntar på ett avslut, eller åtminstone en cupmatch som gäller något. Dessvärre kan laget åka på en riktig mina mot Helsingborg den 29 oktober, ett lag som verkar lyckas med det mesta just nu. Men kanske att en större överraskning kan ske, kunde Sverige slå Holland så ...

Fotbollssäsongen går mot sitt slut och damallsvenskan är redan färdigspelad. Som väntat kunde inte KIF rubba Malmö som alltså tog sitt andra guld på raken. KIF kom femma precis som förra året. Men laget har absolut närmat sig toppen i år och hade man inte slarvat bort poäng i alla oavgjorda matcher så hade läget varit ett helt annat. Själv minns jag den fina matchen mot Torbjörn Nilssons Göteborg, ett lag som knep andraplatsen.

Degerfors har också gjort en fullt godkänd säsong, men sackade något mot slutet för att kunna vara med om en streckkamp. Det är ett lag att bygga vidare på. På tal om superettan så spelas ikväll två väldigt viktiga matcher; Sundsvall mot Åtvidaberg och Hammarby mot Jönköping. I den första matchen ligger en klar allsvensk biljett i potten. I den andra är det en kamp om att slippa kvalet nedåt i seriesystemet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar