söndag 28 augusti 2011

Manchester - London 13 - 3, KIF vann


England kunde visa upp sanslösa resultat under dagen. Eller rättare sagt Manchester. De bägge lagen United och City utklassade londonstorheter som Arsenal och Tottenham, med sammanlagt 13 - 3. Det märkliga i matchen United - Arsenal var att målvakten inte kan lastas för målen, för det var utmärkta frisparkar och skott från Rooney & co. Han själv gjorde hat-trick för övrigt. Men värre var Citys Dzeko som tillverkade fyra av lagets fem mål mot Tottenham.

Mycket mål var det även på Behrn arena då KIF Örebro slog tillbaks Djurgården med 4 - 0, efter ett inledningsmål av Sarah Michael (bilden). Men värre var Tyresö som vann med hela 8 - 1 mot Hammarby i värsta United-stil. Där gjorde Madeleine Edlund fyra mål. Just Tyresö ligger en poäng före i tabellen. Men efter sin förlust ligger nu Umeå bara två poäng före KIF Örebro. Det kan bli en spännande höst.

I superettan börjar Degerfors tappa mark och topptrion kan nu rycka med en match mindre spelad. Ängelholm ser mer och mer ut som ett allsvenskt lag. Det blir i så fall riktiga derbyn där nere i Skåne nästa år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar