onsdag 25 maj 2011

Anttonen matchhjälte ... men Rama visade vägen

ÖSK är på gång, det är synd att landslagsuppehållet kommer nu. Det riktigt låg i luften att de svartvita skulle göra en bra insats i "derbyt" mot IFK Norrköping. Förlustmatcherna har varit lärorika och numera börjar man kunna behärska konsten att vinna matcher där man leder. Det är ett måste för ett topplag.

--------------------------------------------------------------

Efter en bra genomförd första halvlek med ett kanonmål av Valdet Rama, blev ÖSK ordentligt tillbakapressat i andra halvleken, det ska erkännas. Men när Anttonen kallt lirkade in 0-2 var det inga diskussioner. För att vara på säkra sidan hade dock ÖSK kunnat döda matchen tidigare, för målchanser saknades inte. Nu var tre i det närmaste ordinarie spelare avstängda p.g.a. varningar, men ÖSK visar återigen att man har en fullgod bänk.
-----------------------------------------------------------------
Paulinho kommer mer och mer och man hade unnat honom ett mål mot Norrköping. I vissa lägen blev han för osjälvisk och passade istället för att skjuta själv. Men målen kommer säkert från hans fötter.