tisdag 24 maj 2011

Tre mål och tre poäng

Den efterlängtade vändningen för ÖSK kom med tre mål och tre poäng. En lättnad har spritt sig vilket även märks på vår syrianske medarbetare här på redaktionen. Också hans lag fixade tre mål som blev tre sköna poäng. Hans upphaussning av laget innan säsongen blir mer och mer förståelig nu.

Kanske att IFK Norrköpings smekmånad med allsvenskan är över nu? Det gick väldigt lätt för dem i början, men är nu på nedåtgående. Och förhoppningsvis är läget det motsatta för ÖSK, som dock får klara sig utan den spelare som leder den interna skytteligan, Alejandro Bedoya.

Bedoya som fick spela på tre olika platser i matchen mot Gais. Under den korta stund han var center så avgjorde ÖSK matchen med två mål. Själv var jag aldrig orolig när jag såg att Sixten dirigerade upp honom till den positionen. Amerikanen har målsinne och det kommer vi få se fler prov på.

Degerfors förlorade andra raka och börja halka efter i toppen i Superettan. Men liksom i Allsvenskan så verkar det som om alla slår alla. Ännu kan mycket hända, men det får inte bli tredje raka som för ÖSK nyligen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar