tisdag 25 september 2018

ÖSK nollade igen

Liksom i lördags mot Elfsborg borta så blev det inga ÖSK-mål i kvällens hemmamatch mot Sirius. Det blev visserligen inga bakåt heller och därmed slapp ÖSK förlora igen. Liksom förra hemmamatchen blev målvakten Oscar Jansson poängräddare när han i den första halvleken gjorde en parad när Philip Haglund hade chansen från nära håll.
Två ex-ÖSK:are gästade Behrn arena, och de bytte av varandra i paus. När Mohammed Saeid lämnade gick Robert Åhman-Persson in. Första halvlek bjöd inte på några övriga målchanser än Haglunds, men andra blev något mer händelserik. Bland annat hade Filip Rogic och Nahir Besara några möjligheter.
Sirius får vara mest nöjda med poängen i deras jakt för att klara sig över kvalstrecket. Hemmaarrangörerna hade annonserat ut sittplats för hundra kronor för studenter, eftersom det var ett Uppsalalag som spelade. Men det är tveksamt om det hjälpte upp publiksiffran, som stannade på låga 3 553. De som nappade på erbjudandet lär inte vara särskilt nöjda.
Tyvärr känns allsvenskan lite avslagen på en del håll redan, trots sju matcher kvar. Kanske går man och längtar efter semester redan? 
En frisk Nordin Gerzic behövs tveklöst i laget och en positiv nyhet för dagen är ändå att han har skrivit på för ännu ett ÖSK-år.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar