onsdag 13 augusti 2014

Tack ändå ÖSK, för en spännande match...

... även om det känns en aning surt, med tanke på sättet Malmö bjöds in i matchen. Nåväl, det var ingen som hade väntat sig något annat än noll poäng, och skåningarna fick sig i alla fall en rejäl dust om poängen.

Man får ta med sig det positiva att Crespo har börjat hitta målet igen, det bådar gott inför framtiden. Han verkar kunna finna de där luckorna som anstår en målskytt. På tal om det så räckte det att Marcus Rosenberg fick fritt svängrum och så var det mål, 3-2 när bara minuten återstod av ordinarie tid.

ÖSK saknade heller inte chanser till flera mål i den första halvleken, ett stort steg framåt mot t.ex. matchen mot Halmstad. Sedan ska man inte heller glömma bort Oscar Janssons alla klassräddningar, som höll ÖSK kvar i matchen. En dubbelräddning i den första halvleken var särskilt svettig.

Nu är det bara att ladda om batterierna till söndag och ge ett annat topplag kalla kårar. För det hade säkert MFF under den första halvleken och blev t.o.m. utbuade i paus av sin hemmapublik. ÖSK har goda chanser till poäng och kanske rentav seger, nu när två nya Daniel har gjort entré i truppen. Det innebär en positiv konkurrenssituation, där ingen egentligen ska gå säker på sin plats i laget.

Det är bara att gillra gnagarfällorna och gilla läget, inför förhoppningsvis en månghövdad publik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar