onsdag 13 mars 2013

En riktig fotbollsvecka

Det är inte bara "Champinjonligan" utan denna vecka bjuder på mycket annat i fotbollsväg. På fredag klockan 13.00 drar Fotbollsforum på Conventum igång i dagarna tre, med många kända fotbollsnamn; som Erik Hamrén, Pia Sundhage, Patrik Andersson, Thomas Ravelli, Thomas Nordahl med många fler.

Igår var jag och praktikanten Billy till Conventum och intervjuade projektledarna för arrangemanget; Annika Grälls och Helena Nordengren. Resultatet kommer i morgondagens papperstidning och förhoppningsvis även i nätversionen.


Också gårdagens sista uppdrag gick i fotbollens tecken, då vi var iväg till Navet och kollade till AS Romas träning. Det är ett nybildat ungdomslag, startat av storklubben i Italien. Detta får ni läsa om i nästa veckas LP. Till det numret har även Billy intervjuat en riktig fotbollslegendar, nämligen Björn Nordkvist, bördig från Hallsberg. Plus att vi då följer upp helgens Fotbollsforum. Ett riktigt fotbollsnummer med andra ord, men så är det ju också snart vårpremiär för våra serier.


G.L.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar