onsdag 4 april 2012

Barca - en fröjd för ögat

Vi lever i en tid då vi ideligen kan få njuta av Barcelonas härliga skönspel. Vilken vinstmaskin! Det är egentligen konstigt att de inte leder ligan i Spanien. Igår spelade man ut Milan, liksom man gjorde i den första matchen och den store lille speldirigenten heter förstås Messi. Det är en ära att få vara samtida med honom och få uppleva hans storhetstid, synd bara att han inte spelar för Sverige.

På tal om det, vår egen storstjärna Zlatan, kom till korta i gårdagens drabbning. Även om det också visades prov på hans spelgenialitet vid passningen fram till 1 - 1. Milan fick vara semifinalklart i nio minuter innan korkade Alessandro Nesta förstörde för sitt lag. Sällan har man sett ett så dumt tilltag att rycka i en Barcelonatröja mitt framför domaren och han höll i redan innan hörnan hade lagts. Sedan spikade Iniesta igen kistan med 3 - 1 och då var det kört för Zlatans Milan. Han lär få vänta ett tag på sin Champions league-titel.

Nu ser vi fram mot en trolig drömfinalmatch mellan Bayern München och Barcelona. Tysklaget som går fram som en ångvält slår nog ut Real Madrid i semin. Att Barca ska ta Chelsea förutsätter jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar