söndag 2 oktober 2011

Kontraktet säkrat

ÖSK spelar i allsvenskan även nästa år, ett kontrakt som säkrades efter hemmasegern mot jumbolaget Halmstad med 1 - 0. Endast 4 300 måste ha varit årets sämsta publiksiffra och det enda som åskådarna egentligen hade att glädja sig åt var tre poäng. Spelet vill inte fungera riktigt, även om det var bättre än i många andra matcher. Typ Syrianska borta för ett tag sedan.

Men de få målchanser som skapas måste förvaltas på ett bättre sätt, nu får man tacka målvakt Alvbåge för de tre poängen. Särskilt i första halvlek då han räddade ett rent friläge. Valdet Rama gjorde målet och var också bäst i hemmalaget med sina luriga skott. Nordin Gerzic var säkrast på mittfältet igen, där både Riski och Berger hade det svårare.

Nu kan man få arbetsro i knappt en månad innan det är semifinaldags i cupen mot Helsingborg den 29 oktober. Man kan ju önska en klang och jubelföreställning, med mycket folk på läktarna och med bra spel. Det skulle betyda mycket för att återskapa ÖSK:s anseende hos sin publik och skulle vara en god reklam inför försäljningen av nästa års abonnemang. För det är viktigt med en positiv bild på näthinnan när säsongen slutar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar