måndag 15 augusti 2011

Djurgårdsspöket bortskrämt


Äntligen! Som Gert Fylking brukade säga. Det var tolv år sedan ÖSK vann på Stadion och det måste kännas fantastiskt skönt för alla ÖSK-anhängare. Tidigare i år hade Göteborgsspöket på bortaplan flugit sin kos. Kan man nu skrämma bort Mjällbydito på måndag är mycket av säsongen räddad.
För 9-0 på fyra matcher är imponerande och det låg i luften att närkingarna skulle göra en bra insats i Stockholm. Det betyder mycket att bitarna faller på plats, nyförvärven är nu ordentligt varma i kläderna och så vidare. Paulinho var igår på rätt plats där man efterlyst honom tidigare. Den rätta platsen betydde ett ledningsmål för ÖSK. Men halva målet får han dela med Valdet Rama som med sina luriga skott är en stor tillgång för klubben och kommer bli i fortsättningen. Valdet gjorde nämligen 0-2 helt på egen hand, ungefär som han gjorde i Norrköping och i Malmö tidigare i år.
Men vi får absolut inte glömma bort John Alvbåge, som återigen gör en utmärkt match. Fjärde nollan i rad borde väl ge eko också till Erik Hamrén. Hela försvaret fungerar bra och känns tryggt. Nu kan man se hösten an med tillförsikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar