måndag 11 april 2011

Är "H" bättre än "Ö"?

Degerfors fyra nyförvärv på Karlslunds arena

Förra måndagen berömde jag tv4-sporten, men man kanske får lägga in en brasklapp efter deras presentation av gårdagens allsvenska tabell. Innan söndagens matcher spelats ledde ÖSK med två matcher spelade, 2 - 0 i målskillnad och 6 poäng. Helsingborg vann på söndagseftermiddagen och fick exakt samma tabellrad som ÖSK. Vad gör då tv4-sporten? Jo, de skickar ner ÖSK ett hack och visar också en stor pil nedåt. För enligt dem är "H" bättre än "Ö".

Egentligen skulle man kontakta de verkliga experterna i ämnet, Magnus & Brasse. Är säker på att de rankar Ö högre än H. Tycker att i fortsättningen borde deras rankinglista få gälla, det är något för Svenska Fotbollsförbundet att ta tag i. Nu säger ni kanske att tv4 bara går efter den alfabetiska ordningen, men det motsäges av deras placering av Halmstad, Kalmar och Djurgården. De har också samma tabellrad, men hade fått placeringarna 10, 11 och 12.

Vad har mer hänt sedan sist? Jo, Degerfors inledde med en premiärvinst. Det har tydligen inte hänt på 29 år. Min kollega Rolf säger att det måste bero på att de tränat i Örebro. På grund av dåliga planförhållanden i värmlandsorten så har de rödvita hyrt in sig på Karlslunds arena. Därifrån kommer bilden här ovan som visar de fyra nyförvärven; Brian Edwards, Jonas Olsson, Alexander Andersson och Christopher Brandeborn.

Vi grattar också KIF Örebro till den fina starten mot Ldb Malmö. Återigen visar man att det går att rubba mästarlaget, nära vinst igen. Nyförvärvet Sarah Michael tog ledningen för hemmalaget och nu väntar Tyresö borta på lördag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar