fredag 28 september 2012

Häcken fortfarande i topp

När det går så här dåligt för våra länslag; ÖSK, Degerfors och KIF får man försöka hitta något annat spännande att följa. Och den allsvenska slutspurten verkar kunna bli en rysare och just nu är det ett riktigt getingbo. Tre poäng mellan fyra lag. Hur ser då restprogrammet ut?

Häcken: IFK Göteborg (b), Syrianska (h), Mjällby (b), Kalmar (h), AIK (h), Sundsvall (b)

Elfsborg: ÖSK (h), Gais (b), IFK Norrköping (b), Gefle (h), Mjällby (b), Åtvidaberg (h)

AIK: Sundsvall (b), Gefle (h), IFK Göteborg (b), Syrianska (h), Häcken (b), Malmö FF (h)

Malmö FF:  Syrianska (b), IFK Norrköping (h), Kalmar (b), Djurgården (h), ÖSK (h), AIK (b)

Rent spontant ser det ut som om Elfsborg har det lättaste programmet och MFF det svåraste. Elfsborg möter ingen av de övriga tre i kvartetten, medan Malmö möter två lag. Elfsborg möter dessutom bottenlagen Gais, ÖSK, Gefle och Mjällby. Men boråsarna har visat knackig form på sistone, så man vet aldrig.

Från ÖSK:s match mot IFK Norrköping kan man återigen konstatera att Hasani har förmåga att vara på rätt ställe i straffområde, men också förmåga att missa målchanserna. Med lite acklimatisering i laget till nästa års superetta kan han bli giftig där framme. Det är han och Atashkadeh som ÖSK-laget har att hoppas på till nästa år och lyckas man få några förstärkningar till kanske ändå inte superetta-vistelsen behöver bli så långvarig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar