fredag 30 mars 2012

Nyförvärv presenterar sig glatt


I veckans pappersupplaga av Läns-Posten har vi lagt en del fokus på nyförvärven i ÖSK. En stor bild visar sju av nio nykomlingar: Tobias Grahn, Armend Alimi, Mohammed Saeid, Peter Samuelsson, Jonas Sandqvist, Tomer Chencinski och Christoffer Wiktorsson. Vid det aktuella tillfället fanns inte Daniel Bamberg och Ilir Berista med på träningen. Tydligen är de ett frågetecken även inför premiären mot Åtvidaberg på måndag. Sedan tidigare finns ju Andreas Haddad och Patrik Anttonen på skadelistan. Plus att Emil Berger inte hinner bli spelfärdig efter sin körtelfeber.

Dock hade Berger klarat sig bra från denna åkomma, där dropp måste tillsättas i många fall. Som 21-åring hade jag en svårartad variant vilket innebar två veckors lasarettsvård och 15 kilos viktnedgång. Konstigt nog drabbas nästan bara personer i 20-årsåldern.

Men nog om sjukdom och elände. Efter att ha bevistat träningen känns det som om det har kommit in mycket positiv energi i truppen. Både Mohammed och Tomer verkar var riktigt glada laxar och sådant är oerhört viktigt i en klubb och få till den rätta sammanhållningen i laget. De nya spelarna upplevde ju inte fjolårssäsongens deppiga kräftgång och kanske har ett annat synsätt inför den stundande säsongen. Nu är det fara att hålla fanan högt och se framåt.

Förresten veckans Läns-Posten delas ut gratis till alla boendes på landsbygden. Vill man läsa artikeln är det bara att söka upp någon bekant på landet och tigga tidningen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar