måndag 13 juni 2011

Nu laddar Rama om


Allsvenskan är åter igång efter landskampsuppehållet och ÖSK går i elden ikväll måndag. Det man har kvar på näthinnan från innan uppehållet är Valdet Ramas två dundrande skott mot IFK Norrköping. Ett gick in och ett träffade i "rama". Det måste ha varit en ribbträff som ekade långt utanför Idrottsparken.

Det känns bra att Rama nu har skjutit in sig och säkert lär Trelleborgsförsvaret hålla ett extra öga på honom ikväll. Nu finns det plötsligt fyra bra frisparksspecialister i ÖSK-laget. Tidigare delade Wowoah och Gerzic på uppgiften, där den sistnämnde knorrade in två fina förra året, mot AIK och IFK Göteborg. Rama verkar skjuta mer på kraft och om han har den speciella knorrförmågan är oklart. Det har däremot Paulinho, som dock inte är med i kvällens drabbning.

Man skulle kanske kunna utnyttja Ramas skottstyrka även på hörna. Varför inte pröva och slå en "bandyhörna" till honom? Risken finns ju dock alltid att Trelleborgsförsvaret hinner emellan och då kan det bli farliga motkontringar istället. Så i det läget gäller att det finns back-up.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar