måndag 16 maj 2011

Kommer vändningen till helgen?

Måndagens resultat gick ÖSK:s väg och fortfarande är det bara 7 poäng upp till topplatsen, trots att närkingarna förlorade tredje raka. Både Helsingborg och Elfsborg förlorade lite överraskande. Andraplatsen är ännu bara två segrar bort och kanske att den stora vändningen kommer på söndag med Gais på hemmaplan? Det kommer säkert bli lite speciellt, att möta både Axén och Bassombeng.

Enligt uppgift verkar Nordin Gerzic´skada vara på väg att ge med sig och hans återkomst skulle komma lägligt. Anfallet behöver de kreativa lösningarna som han kan medföra. Roligt ändå att Valdet Rama fick bli målskytt igen i senaste matchen, trots utebliven poäng.

Men nu är den värsta bortamatchen avverkad och det närmaste programmet ser inte helt omöjligt ut. Gais (h), Norrköping (b), Trelleborg (h), Halmstad (b), Djurgården (h). Det är nu de så viktiga trepoängarna ska komma, då är laget med i leken igen, för det är trots allt ganska jämnt i toppen.

Ska laget hålla målsättningen topp-3 så är det en nödvändighet. Alla lag kommer in i svackor och vi får hoppas att ÖSK haft sin. Men det är mycket som ska stämma en hel säsong. Det är inte alltid man har ett sådant flyt som fjolåret innebar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar