lördag 16 april 2011

Paulinho till ÖSK, DIF och KIF tappade poäng i slutminuter

En äldre årgång av degerforsspelare


ÖSK meddelade på en presskonferens på lördagen att f.d. Häcken-spelaren Paulinho är klar för klubben. Övergången har egentligen varit klar ända sedan i mitten av februari, men Paulinho var av familjeskäl tvungen att återvända till Brasilien. Han kommer ansluta till truppen i morgon söndag och presenteras inför ÖSK:s hemmamatch på måndag.



Degerfors gjorde tre mål hemma mot ex-allsvenskarna Öster, men vann ändå inte. Med fyra minuter kvar kvitterade smålänningarna hemmalagets 3-2 ledning efter en hörna. Degerfors är ändå obesegrat i inledningen av årets Superetta, men i nästa rond blir det svårare. Då blir det ett riktigt klassikermöte med Åtvidaberg - Degerfors på Kopparvallen. Det kan bli en långfredag i lidandets tecken, eftersom Åtvid har gjort 6 - 0 på två matcher. Men värmlänningarna är inte chanslösa.



Ett annat länslag som tappade poäng i slutminuterna var KIF Örebro i damallsvenskan. Borta mot Tyresö hade man 1 - 1 ända till den 84:e minuten. Men stockholmslaget är av många tippade guldaspiranter och det är ingen katastrof att förlora en sådan match. Det kommer fler lag göra. Återigen gjorde Sarah Michael målet för örebrolaget och henne kommer de få mycket nytta av. Nu har de bevisat att man spelar jämnt med vilket lag som helst. Det kan bli en spännande fortsättning. Det är bara att hoppas att bollen rullar KIF:s väg i fortsättningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar