onsdag 30 mars 2011

Ett säkert vårtecken

Allsvenskan startar på lördag, ÖSK gör premiär på måndag. Äntligen är våren här! Visserligen har jag sett både svanar, måsar, vintergäck och krokus, men det trevligaste vårtecknet är ändå fotbollsallsvenskan.

Uppvuxen ett stenkast från Vallen, för den hette så när jag växte upp, blev arenan som ett andra hem. Många minnesvärda matcher har setts på denna idrottsplats, som då var just en sådan, med löparbanor och allt. Numera har vi fått ett stadium, en Behrn arena i betong och borta för evigt är träåldern.

Nåväl, på denna blogg kan det bli en del tillbakablickar, historiefreak som man är. Men framförallt ska här skildras fotbollen i vår nutid, det kan bli en spännande säsong. Vare sig det gäller ÖSK, KIF eller Degerfors. Välkomna!

6 kommentarer:

  1. Gött! Heja ÖSK! :)

    SvaraRadera
  2. Nu tror vi på en härlig kombination av färgerna svart och vitt i allsvenskan. Vi kanske kan få svart på vitt på att ÖSK är bästa laget.
    "Bengan"

    SvaraRadera
  3. Grattis Läns-Posten!
    Kul att ni börjat med ÖSK-blogg. Den ska bli kul att följa.

    "Lagom ÖSK-fan"

    SvaraRadera
  4. Tänk att ÖSK äntligen är med i diskussionerna om medaljer. Sådant värmer ett Örebro-hjärta.
    Synd bara att alltför många gnälliga såg till att Kronblom försvann.

    Gustav i Lången

    SvaraRadera
  5. Tackar. Vi ska arbeta för att den blir så intressant och läsvärd som möjligt. I dag är det dan före dan, och det är inget aprilskämt :-)

    SvaraRadera
  6. Tänk att ÖSK, efter alla år mer eller mindre i skymundan, numera är med i snacket om toppstriden. Det är en märklig, och härlig, förvandling. Gnällstämpeln verkar borttvättad.
    Har hört från syrianskt håll att invasion väntas till hemmamatchen mot syrianska. Fullsatt?
    "Bengan"

    SvaraRadera